• BRILLIANT ILLUMINATION AND CRYSTAL CLEAR RESOLUTION

• TRUE COLOUR REFLECTION AND REGULAR FOCUS ON THE WHOLE IMAGE

• OPTIMAL DEPTH OF FIELD

• STORZ- OLYMPUS- TEKNO / WOLF / ACMI ADAPTERS INCLUDED

• AUTOCLAVABLE; INCL.1 SEALING CAB AND 2 CLEANING BRUSHES

• MADE IN GERMANY

• CE, FDA
• BRILLIANT ILLUMINATION AND CRYSTAL CLEAR RESOLUTION

• TRUE COLOUR REFLECTION AND REGULAR FOCUS ON THE WHOLE IMAGE

• OPTIMAL DEPTH OF FIELD

• STORZ- OLYMPUS- TEKNO / WOLF / ACMI ADAPTERS INCLUDED

• AUTOCLAVABLE; INCL.1 SEALING CAB AND 2 CLEANING BRUSHES

• MADE IN GERMANY

• CE, FDA
Ceramic coatingTest

Over Hoogland spine products

De innovatieve en gepatenteerde instrumenten van het maxmorespine®-systeem bieden toegang tot alle lumbale discniveaus. Tevens biedt het mogelijkheden voor de behandeling van discpathologie zonder onnodige destabilisatie van de wervelkolom of tussenwervelschijf wat vaak de consequentie is van open wervelkolom chirurgie. De MaxMoreSpine techniek zorgt voor een goede controle waardoor het niet alleen een veilig, maar ook een zeer effectief systeem is.

Who we are

Waarom Maxmorespine

Het maxmorespine®-systeem is minder invasief dan alternatieve conventionele behandelingen zoals open lumbale microdiscectomie en andere endoscopische procedures. De transforaminale benadering zorgt voor de gerichte toegang en behandeling van alle hernia's van de lumbale discs, ongeacht de grootte en het niveau.

what-we-do

Wat doen we anders

Het maxmorespine®-systeem bevat een gepatenteerd boor-ontwerp met stompe punt om schade aan de zenuwwortel of dura tijdens de foraminoplastische procedure te voorkomen.

Why-we-do-it

operatie technieken

De endoscopische techniek voor de behandeling van disc aandoeningen is een effectieve oplossing voor een verscheidenheid aan spinale aandoeningen, waaronder; laterale hernia's, foraminale stenose, scoliose, tumoren en terugkerende hernia's.

de voordelen van maxmorespine®

 • Poliklinische procedure
 • Plaatselijke verdoving
 • Geschikt voor patiënten die open chirurgie of volledige narcose niet verdragen
 • Veilige operatie zonder beschadigingen aan zenuwen of dura
 • Geen beperking qua grootte of locate van de hernia
 • Effectieve decompressie en foraminoplastiek
 •  Minder schadelijk voor weefsel, minder littekenvorming
 • Snelle genezing met beperkte revalidatie en snelle terugkeer naar dagelijkse activiteiten
 • Geringe post-operatieve pijn dus weinig pijnstilling noodzakelijk
 • Kleine incisie zorgt voor minder bloedverlies en kleinere kans op infecties
 • Sluit andere wervelkolom operaties niet uit
 • Minimale kosten voor 'disposables'

Ontmoet onze artsen

Profile-Photo1_Dr_Choi_Gun-300x176

Dr. Gun Choi

M.D., Ph.D.
Dr. Gun Choi, M.D., president van het Wooridul-ziekenhuis in Pohang, Republiek Korea, is een van de experts op het gebied van endoscopische wervelkolomoperaties ter wereld die meer dan 3.000 gevallen heeft uitgevoerd en 10 internationale academische tijdschriften van SCI heeft uitgegeven. Hij behaalde zijn Bachelor of Science-graad en voltooide zijn residency-opleiding aan de Hanyang University of Korea. En hij behaalde vervolgens een Master's Degree en Doctor of Medicine in neurochirurgie. Momenteel is hij vertegenwoordiger van de Asian Society of Minimally Invasive Spinal Surgery en de voorzitter en voorzitter van het World Congress of Minimally Invasive Spine Surgery and Techniques (WCMISST).
Profile-Photo1_Dr_Choi_Gun-300x176-300x175-1-300x175

Dr. Robert Saftic

M.D., M.S.
Dr. Robert Saftic is medisch directeur van het Axis Specialty Hospital in Kroatië. Spinale neurochirurg en pionier in endoscopische wervelkolomchirurgie in Zuidoost-Europa. Hij volgt altijd de filosofie van het kiezen van de meest effectieve en minst ingrijpende behandelingsmethoden voor zijn patiënten. Sinds het jaar 2010 bezochten veel patiënten uit 20 verschillende landen hem in Kroatië voor behandeling. Internationaal geaccepteerde en erkende expert op het gebied van endoscopische wervelkolomchirurgie.
walchi2-300x175

Dr. Beat Wälchli

M.D., D.C.
Beat Wälchli is een gecertificeerde orthopedisch chirurg, gespecialiseerd in de behandeling van spinale aandoeningen. Expertisegebieden omvatten de conservatieve en chirurgische behandeling van degeneratieve veranderingen van de wervelkolom (bijv. endoscopische en microchirurgische schijfchirurgie, minimaal invasieve spinale operaties en complexe revisieoperaties).

Dr. Krzysztof Lokas

M.D.
Dr. Krzysztof Łokas is een vooraanstaande Poolse orthopedisch en wervelkolomchirurg die gespecialiseerd is in minimaal invasieve en endoscopische procedures van de wervelkolom. Zijn focus op dit gebied ligt op transforaminale en translaminaire endoscopische discectomie. Hij houdt zich bezig met vertebroplastiek, nucleoplastiek en is betrokken bij de behandeling van degeneratieve aandoeningen van de wervelkolom, scoliose, spondylolisthesis en pijnbehandeling met behulp van radiofrequentietechnieken. Hij heeft een specialistisch diploma orthopedische chirurgie en traumatologie. Hij werkt als senior wervelkolomchirurg en adviseur voor spinale chirurgie in het ziekenhuis voor minimaal invasieve chirurgie in Bielsko Biała. En hij maakt deel uit van het medische team van Europainclinics die endoscopische discectomieën en stenosedecompressies uitvoeren in hun klinieken in Praag en Kosice. Hij werkt ook als trainer voor MaxMoreSpine.

Dr. Christian Morgenstern

M.D., Ph.D.
Dr. Rudolf Morgenstern en Dr. Christian Morgenstern zijn een van de meest ervaren teams voor endoscopische wervelkolomchirurgie in Europa. Dr. Rudolf Morgenstern is het hoofd van het Morgenstern Spine Institute in het particuliere Centro Médico Teknon in Barcelona. Hij is een door een fellowship opgeleide wervelkolomchirurg met 20 jaar ervaring in endoscopische wervelkolomchirurgie. Hij heeft continu technieken ontwikkeld en geïnnoveerd op het gebied van wervelkolomchirurgie. Hij was de eerste die een uitzetbare kooi ontwikkelde en gebruikte voor percutane fusie via een endoscopische benadering. Dr. med. Christian Morgenstern is opgeleid in orthopedische en traumachirurgie. Daarnaast heeft hij een Ph.D. in biomedische technologie en een ingenieursdiploma. Samen hebben ze meer dan 150 publicaties.

Dr. Kang Taek Lim

M.D.
Dr. Kang Taek Lim is een bekende neurochirurg die de PSLD-instrumenten heeft ontwikkeld voor stenose en interlaminaire gevallen van MaxMoreSpine. Zijn techniek is uniek en daarom is hij een frequente leraar van PSLD-methoden over de hele wereld. Momenteel is hij voorzitter van het Good Doctor Teun Teun Spine Hospital in Korea. Hij is ook directeur van KOMISS en ACMISST en van vele andere internationale congressen die zich richten op minimaal invasieve wervelkolomchirurgie.

Laatste nieuws

PTED is minstens net zo goed als de standaard-operatie bij een rughernia

april 4, 2022

De gouden standaard voor een lumbale hernia nucleus pulposi is de open microdiscectomie techniek, waarbij […]

Lees verder…

Slepende pijn, maar snel verlost van een RUGHERNIA

maart 28, 2022

Elk jaar kampen 60.000 tot 75.000 Nederlanders met de tergende pijn van een rughernia. Als […]

Lees verder…

Cursus endoscopische hernia chirurgie transforaminaal en interlaminair op 1 april

januari 24, 2022

Op vrijdag 1 april organiseren wij in samenwerking met Skillslab Rotterdam een uitgebreide cursus endoscopische […]

Lees verder…

Maxmorespine aanwezig op Dutch spine society meeting op 11 november

november 10, 2021

MaxMoreSpine is aanwezig op de Dutch Spine Society Meeting in Rotterdam, op 11 november. U […]

Lees verder…